badalonaprop

Just another WordPress.com site

Albert Oliver vol quedar-se

El base del FIATC Joventut fa un repàs a la seva primera campanya al conjunt català i declara la seva intenció de voler continuar a la primera plantilla.

Ha hagut de passar molt de temps per tornar a veure a aquest jugador barceloní pel Palau Olímpic vestint la samarreta verd-i-negre. Format a les categories inferiors de l’Sferic de Terrassa, va jugar al vinculat Sant Josep de Badalona i a continuació va tenir l’oportunitat de demostrar les seves qualitats fora del Palau Olímpic.
Albert Oliver és tot en veterà i ha jugat en equips de la Liga Endesa com el Ricoh Manresa, el Pamesa València o l’ASEFA Estudiants. Una impol · luta trajectòria que prossegueix amb l’arribada del base el passat estiu al Club badaloní procedent de l’equip del Ramiro de Maeztu.
La seva veterania i capacitat de lideratge al vestidor han fet del català una peça indispensable a l’esquema tàctic de Salva Maldonado, alternant rotació amb el nord-americà Pooh Jeter en la direcció de joc. Sent Important tant dins com fora de la pista. Els números que ha aconseguit i el bon ambient que ha regnat al vestidor durant tota la campanya així ho justifiquen.
Ha finalitzat la lliga regular amb una mitjana de 5 punts, 7 de valoració i 3 assistències per partit. Finalitzada la temporada, el jugador es mostra satisfet i la seva intenció és continuar un any més a la primera plantilla. L’objectiu és seguir demostrant la seva vàlua pel pròxim FIATC Joventut a la campanya 2012-2013.

Quina valoració fas de la temporada?
«La valoració és bona, l’inici va ser dur per moltes circumstàncies. Vam guanyar només sis partits a la primera volta, podíem haver guanyat més i llavors no hauria estat dolenta. La segona volta ha estat molt millor, de Play-off. Quedant entre els cinc primers. El millor ha estat donar-li la volta a tot i jugar una segona part de la competició bastant bona.”

Què ha estat el millor i el pitjor sota el teu punt de vista?

«El pitjor va ser la lesió de Pere Tomàs per com va ser. Hem seguit el seu dia a dia i ha estat molt dur per elll mateix i per tots nosaltres, ja que es tracta d’un jugador que hem trobat  molt a faltar. «
«El millor per a mi ha sigut la gent, la afició, que tal com vam estar jugant a la primera volta podien dubtar. No sabíem com ens rebrien en cada partit i per nosaltres ha estat una gran sorpresa que l’afició ha seguit venint cada partit. Quan nosaltres estàvem pitjor és quan més ens han animat.»

«La Penya sempre ha estat un equip de Copa del Rei, de Play-off i aquesta temporada l’afició ho ha entès i això ha estat molt bo per a nosaltres. Almenys a la segona volta els hem donat més alegries. «

Com t’has sentit durant la temporada?
«M’he trobat bé des de que vam començar a treballar a la pretemporada. He de dir que per mi no era arribar a un club nou, ja que havia estat aquí abans. Durant tot l’any m’he sentit molt a gust i he gaudit molt, jugant i entrenant dia a dia. «

Quin és el teu futur més immediat. Què faràs a l’estiu?
«Finalitzo contracte, m’agradaria molt quedar-me, em trobo molt còmode i content aquí però no és alguna cosa meva al quedar o no, és cosa de les dues parts. Cal saber si el club voldrà arribar a un acord amb mi per renovar. No depèn de mi, cal posar-se d’acord i saber si interesso. «
«Ara estic fent la postemporada amb l’equip, després descansaré una mica i després a preparar-me per la propera pretemporada i arribar en bones condicions físiques.»

————————————————

El base del FIATC Joventut hace un repaso a su primera campaña en el conjunto catalán y declara su intención de querer continuar en la primera plantilla.

Ha tenido que pasar mucho tiempo para volver a ver a este jugador barcelonés por el Palau Olímpic vistiendo la camiseta verdinegra. Formado en las categorías inferiores del Sferic de Terrassa, jugó en el vinculado Sant Josep de Badalona y a continuación tuvo la oportunidad de demostrar sus cualidades fuera del Palau Olímpic.

Albert Oliver es todo en veterano y ha jugado en equipos de la Liga Endesa como el Ricoh Manresa, el Pamesa Valencia o el ASEFA Estudiantes. Una impoluta trayectoria que prosigue con la llegada del base el pasado verano al Club verdinegro procedente del equipo del Ramiro de Maeztu.

Su veteranía y capacidad de liderazgo en el vestuario han hecho del catalán una pieza indispensable en el esquema táctico de Salva Maldonado, alternando rotación con el estadounidense Pooh Jeter en la dirección de juego. Siendo Importante tanto dentro como fuera de la cancha. Los números y el buen ambiente que ha reinado en el vestuario durante toda la campanya así lo justifican.

Ha acabado la liga regular con una media de 5 puntos, 7 de valoración y 3 asistencias por encuentro. Finalizada la temporada, el jugador se muestra satisfecho y su intención es continuar un año más en la primera plantilla. El objetivo es seguir demostrando su valía para el próximo FIATC Joventut en la campaña 2012-2013.

¿Qué valoración haces de la temporada?

“La valoración es buena, el inicio fue duro por muchas circunstancias. Ganamos solo seis partidos en la primera vuelta, podíamos haber ganado más y entonces no hubiera sido mala. La segunda vuelta ha sido mucho mejor, de Playoff. Quedando entre los cinco primeros. Lo mejor ha sido darle la vuelta a todo y jugar una segunda parte de la competición bastante buena.”

¿Qué ha sido lo mejor y lo peor bajo tu punto de vista?

“Lo peor fue la lesión de Pere Tomás por como fue. Hemos seguido su día a día y ha sido muy duro para el mismo y para todos nosotros, ya que se trata de un jugador que hemos encontrado a faltar mucho.”

“Lo mejor para mi es la gente, los aficionados que tal como estuvimos en la primera vuelta podían dudar. No sabíamos cómo nos recibirían en cada partido y para nosotros ha sido una gran sorpresa que la afición ha seguido viniendo a cada partido. Cuando nosotros estábamos peor es cuando más nos han animado.”

“La Penya siempre ha sido un equipo de Copa del Rey de Play off y ésta temporada la afición lo ha entendido y esto ha sido muy bueno para nosotros. Al menos en la segunda vuelta les hemos dado más alegrías.”

¿Cómo te has sentido durante la temporada?

“Me he encontrado bien desde que empezamos a trabajar en la pretemporada. Tengo que decir que para mí no era llegar a un club nuevo, ya que había estado aquí antes. Durante todo el año me he sentido muy a gusto y he disfrutado mucho, jugando y entrenando día a día.”

¿Cuál es tu futuro mas inmediato¿ ¿Qué harás en verano?

“Finalizo contrato, me gustaría mucho quedarme, me encuentro muy cómodo y contento aquí pero no es algo mío el quedarme o no, es cosa de las dos partes. Hay que saber si el club querrá llegar a un acuerdo conmigo para renovar. No depende de mí, hay que ponerse de acuerdo y saber si intereso.”

“Ahora estoy haciendo la postemporada con el equipo, luego descansaré un poco y luego a prepararme para la próxima pretemporada y llegar en buenas condiciones físicas.”

 

 

 

Deja un comentario