badalonaprop

Just another WordPress.com site

Qui té por de Virginia Woolf?

Un dels èxits més rotunds de crítica i públic de la temporada del 2011 fa acte de presència dins la programació del Teatre Zorrilla avui i demà per la nit, a les 21h. El preu de l’entrada és de 25 euros.

Qui té por de Virginia Woolf”, famós text d’Edward Albee que presenta un retrat de la societat americana dels anys 80, es presenta a Badalona sota la direcció de l’argentí Daniel Veronese i amb un repartiment de luxe: Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Mireia Aixalà i Ivan Benet.

 

Sinopsi:

El Goerge i la Martha s’estimen, s’odien i es necessiten. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar-se l’un a l’altre. En George és un professor d’història; la Martha és la seva dona i filla del rector de la universitat. Tant un com l’altre se senten frustrats i tenen greus problemes d’alcoholisme. Una nit de dissabte es reuneixen amb un altre professor de l’escola i la seva dona, i el que comença com una agradable vetllada de dissabte acaba om un autèntic malson.

 

—————————–

Quién tiene miedo de Virginia Woolf?

Uno de los éxitos más rotundos de crítica y público de la temporada del 2011 hace acto de presencia dentro de la programación del Teatro Zorrilla hoy y mañana por la noche, a las 21h. El precio de la entrada es de 25 euros.

“Quién tiene miedo de Virginia Woolf”, famoso texto de Edward Albee que presenta un retrato de la sociedad americana de los años 80, se presenta en Badalona bajo la dirección del argentino Daniel Veronese y con un reparto de lujo: Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Mireia Aixalà e Ivan Benet.

Deja un comentario